Obres en un terrat

publicado en: Sin categoría | 0

Ens plantegen de fer un projecte en una terrassa al costat del mar d’uns 120 m2 que inclogui una pèrgola que tingui integrada una cuina i una caseta per guardar els estris de la terrassa, tot realitzat amb fusta i acabat amb el tractament d’hidratació i color en teka.

El terra de la terrassa tindrà dos nivells, el de la pèrgola i la resta, i es fa amb tarima sintètica de color gris i un parterre amb bolo de marbre.

El primer que fem per tal d’evitar costos innecessaris és pujar tot el material amb una grua de 30 m i construïm primer la caseta, cuina i pèrgola amb les bigues de grandària adequada per tal de que no es corbin, tot tenint en compte que és una terrassa i no podem fer cap forat al terra per evitar filtracions.

Un cop construïts tots els materials de fusta, construïm la tarima amb aquests dos nivells que li dóna més importància i separació a la zona de pèrgola.

Finalment, realitzem la feina de jardineria amb jardineres de material de resina d’alta qualitat i planta que aguanti la salinitat del mar, tot regat amb reg automàtic.