Jardineria Vilaverd. Qui som
Jardineria Vilaverd. Qui som

Professionals amb experiència

Som un ampli equip de professionals dedicats a la jardineria. Amb anys d’experiència i una gran passió per la natura, ens esforcem per crear i mantenir espais verds que enriqueixin el vostre entorn. Oferim serveis integrals de disseny, manteniment i assessorament per a tot tipus de jardins, sempre amb un enfocament sostenible i personalitzat. Confieu en nosaltres per transformar els vostres espais exteriors en autèntics oasis de tranquil·litat i bellesa.

Agustí Vila

Gerent

Em dic Agustí Vila i sóc un jardiner apassionat amb més de 25 anys d’experiència en el món de la jardineria. Vaig començar aquesta aventura pel meu amor a la natura i la meva passió per crear espais verds i agradables.
La nostra experiència i passió per la jardineria ens permeten oferir un servei de màxima qualitat. Cada projecte és únic i el nostre equip es dedica a cadascun amb la mateixa cura i atenció al detall.

Els nostres projectes

Descobriu alguns projectes que hem realitzat per als nostres clients. Cada jardí és un testimoni del nostre compromís amb la qualitat, la creativitat i la satisfacció del client.

Jardín césped artificial
Chill out, pérgolas y comedores de verano para jardín y terraza

Som jardiners

L’objectiu de Jardineria Vilaverd és fer realitat el jardí dels teus somnis. Cuidem del teu jardí, cuidem de tu.