Sistemes de reg per jardí - Jardineria Vilaverd
Sistemes de reg per jardí - Jardineria Vilaverd

Sistemes de reg

L’aigua és vida, però és un bé de escàs. Per aquest motiu utilitzar-la de forma adequada ha de ser l’objectiu de totes les persones que estimen les plantes i el medi ambient.

Per aquest motiu posem a la seva disposició tot tipus de sistemes de reg automàtics per jardineria, gespa, arbrat, tanques vegetals i horticultura i també per a empreses, instal·lacions públiques i esportives  de grans dimensions.

Instal·lem, mantenim i/o millorem el seu reg automàtic per aspersió, difusió, degoteig o micro-aspersió. Realitzem l’instal·lació més adequada al seu jardí o zona verda.

També realitzem treballs de neteja d’aspersors i difusors del sistema, substituïm les peces defectuoses i fem el manteniment del seu programador .

Reg jardí

Aspersió

Instal·lem sistemes de reg per aspersió per mantenir el teu jardí ben hidratat i saludable. Confia en nosaltres per un reg eficient i efectiu.

Reg jardí

Degoteig

Oferim instal·lació de sistemes de reg per degoteig o microaspersió per una hidratació precisa i eficient de les teves plantes. Confia en nosaltres per un reg òptim i sostenible.

Reg jardí

Difusió

Instal·lem sistemes de reg per difusió per assegurar una hidratació uniforme i eficient del teu jardí. Confia en nosaltres per un reg de qualitat i ben distribuït.

i molt més …

Els nostres compromisos

Ecològic

Utilització de pràctiques sostenibles per a la conservació del medi ambient.

Ètic

Prioritzar la satisfacció dels clients amb un servei honest i de qualitat.

Personalització

Atenció i servei adaptat a les necessitats específiques de cada client.

Assessorament

Consell i orientació experta sobre el manteniment i millora dels jardins.

Seguretat

Preservació d’un espai segur per als treballadors i clients durant la realització dels nostres serveis.

Neteja i Ordre

Manteniment d’un entorn net i ordenat durant i després dels treballs de jardineria.