Obres en un terrat

Ens plantegen de fer un projecte en una terrassa al costat del mar d’uns 120 m2 que inclogui una pèrgola que tingui integrada una cuina i una caseta per guardar els estris de la terrassa, tot realitzat amb fusta i acabat amb el tractament d’hidratació i color en teka.

El terra de la terrassa tindrà dos nivells, el de la pèrgola i la resta, i es fa amb tarima sintètica de color gris i un parterre amb bolo de marbre.

El primer que fem per tal d’evitar costos innecessaris és pujar tot el material amb una grua de 30 m i construïm primer la caseta, cuina i pèrgola amb les bigues de grandària adequada per tal de que no es corbin, tot tenint en compte que és una terrassa i no podem fer cap forat al terra per evitar filtracions.

Un cop construïts tots els materials de fusta, construïm la tarima amb aquests dos nivells que li dóna més importància i separació a la zona de pèrgola.

Finalment, realitzem la feina de jardineria amb jardineres de material de resina d’alta qualitat i planta que aguanti la salinitat del mar, tot regat amb reg automàtic.

Som jardiners

L’objectiu de Jardineria Vilaverd és fer realitat el jardí dels teus somnis. Cuidem del teu jardí, cuidem de tu.