Política de Privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable Jardineria Vilaverd, S.L.
CIF: B65535791
 
Contacte jardineriavilaverd@hotmail.com
Telf: 649 440 207
C/ Diputació, num. 13, 08198, Sant Cugat del Vallès
 
Finalitat 1) Consultes i sol·licituds d’informació: donar resposta a la sol·licitud plantejada.
2) Consultes de clients i proveïdors: donar resposta a la sol·licitud plantejada.
 
Legitimació 1) Consultes i sol·licituds d’informació: interès legítim d’atenció als interessats. Els tractaments estan basats en l’interès legítim que tenim per a gestionar i donar resposta a les peticions d’informació i sol·licituds.
2) Consultes de clients i proveïdors: el compliment contractual.
 
Conservació 1) Consultes i sol·licituds d’informació: durant el termini d’un any a partir de l’última confirmació d’interès.
2) Consultes de clients i proveïdors: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.
 
Procedència 1) Consultes i sol·licituds d’informació: el propi interessat o el seu representant legal.
2) Consultes de clients i proveïdors: el propi interessat o el seu representant legal.
 
Destinataris No cedim dades a tercers.  
Transferències internacionals No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.  
Drets Vostè té dret a accedir a les seves dades, rectificar-les, suprimir-les, limitar o oposar-se al seu tractament, a la seva portabilitat, a retirar el seu consentiment i a presentar reclamacions davant l’Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades).  
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació (segona capa informativa).  

Informació general
La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.
De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, li expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets. Per tot l’exposat, un cop revisada i llegida la nostra Política de Protecció de Dades, és imprescindible que l’accepti com a prova de la seva conformitat i consentiment.

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?
El Responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.
Li informem que la societat JARDINERIA VILAVERD, S.L. (en endavant “Vilaverd”) és la titular de la web jardineriavilaverd.com, amb CIF: B65535791 i domicili a C/ Diputació, num. 13, 08198, Sant Cugat del Vallès. A més de contactar a les nostres oficines, pot fer-ho per correu electrònic a jardineriavilaverd@hotmail.com o per telèfon al 649 440 207.

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?
A “Vilaverd” tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes rebudes.
1) Consultes i sol·licituds d’informació: donar resposta a la sol·licitud plantejada.
2) Consultes de clients i proveïdors: donar resposta a la sol·licitud plantejada.
La informació personal que ens faciliti es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques, les quals detallem a continuació:
1) Consultes i sol·licituds d’informació: interès legítim d’atenció als interessats. Els tractaments estan basats en l’interès legítim que tenim per a gestionar i donar resposta a les peticions d’informació i sol·licituds.
2) Consultes de clients i proveïdors: el compliment contractual.
Obtenim les seves dades per correu electrònic o formulari de contacte. Al formulari de contacte es sol·licitarà el nom, l’adreça de correu electrònic i el telèfon. Per a poder enviar consultes via formulari de contacte, necessitarem el seu consentiment explícit: per tenir-lo haurà de marcar la casella conforme ha llegit, entén i accepta la política de privacitat i l’avís legal d’aquesta pàgina web.

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?
Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment.
1) Consultes i sol·licituds d’informació: durant el termini d’un any a partir de l’última confirmació d’interès.
2) Consultes de clients i proveïdors: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?
Visitar la web de “Vilaverd” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.
1) Consultes i sol·licituds d’informació: el propi interessat o el seu representant legal.
2) Consultes de clients i proveïdors: el propi interessat o el seu representant legal.

Mesures de seguretat. Què fem per protegir les seves dades
“Vilaverd” adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.
Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

 • Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.
 • Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.
 • Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.
 • Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?
Aquestes dades seran tractades per “Vilaverd”, no cedim les seves dades a terceres persones ni entitats, llevat d’obligació legal. No realitzem transferències internacionals amb les seves dades personals.

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?
La normativa vigent de protecció de dades l’empara en una sèrie de drets en relació amb l’ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.
A continuació, us expliquem quins són els drets que l’assisteixen:

 • Sol·licitar el accés a les seves dades personals
 • Sol·licitar la rectificació de les seves dades
 • Sol·licitar la supressió o eliminació de les seves dades (dret a l ‘ «oblit»)
 • Limitar o oposar a l’ús que li donem a les seves dades
 • Dret a la portabilitat de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.
 • Dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment
 • Dret a presentar una reclamació en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:
Presencialment o per correu electrònic a:
JARDINERIA VILAVERD, S.L.
CIF: B65535791
C/ Diputació, num. 13, 08198, Sant Cugat del Vallès
jardineriavilaverd@hotmail.com
A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuació:
Agència Espanyola de Protecció de Dades
C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.
E-mail: info@agpd.es
Telèfon: 912663517
Web: https://www.agpd.es

Consentiment i acceptació
L’acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.